Vrouw die sportoefeningen doet ter herstel van haar blessure

(Sport) Fysiotherapie

Sporten is voor velen een belangrijke hobby en essentieel voor het behoud van de gezondheid. Helaas kan een vervelende blessure het sporten soms ernstig hinderen of zelfs onmogelijk maken. De sportfysiotherapeut maakt samen met u een grondige analyse van de blessure en uw sportbeoefening, of u nu recreatief- of topsport bedrijft. 
Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld of indien nodig verwijst hij (in overleg met de huisarts) eventueel door naar een medisch specialist. De sportfysiotherapeut helpt u met het herstellen van de blessure en met het opbouwen van o.a. kracht en conditie om op een veilige en duurzame manier terug te keren op uw oude sportniveau.

Ons team heeft ruime ervaring in het behandelen van sporters van alle niveaus en heeft banden met verschillende sportverenigingen en medisch specialisten in de regio. Daarnaast willen wij via ons sportspreekuur/poli voor een snel en laagdrempelig eerste onderzoek aanbieden om zo snel en effectief mogelijk aan uw herstel te gaan werken!

Onze sportspreekur(en) zijn op:

  • dinsdag van 19.00 uur tot 20.00

  • donderdag van 18.00 uur tot 19.00

 

 

Therapeuten die gespecialiseerd zijn in (Sport) Fysiotherapie

Heeft u vragen of wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met onze praktijk om een afspraak te maken bij één van onze fysiotherapeuten van SPC Dordrecht.