WhatsApp

Naast dat wij te bereiken zijn via telefoon en email is het nu ook mogelijk om te chatten. Hiervoor gebruiken wij de service WhatsApp. WhatsApp is een applicatie voor op de mobiele telefoon en werkt via een (mobiele)internet verbinding. Het nummer van onze WhatsApp service is 06-23102162 U kunt dit nummer toevoegen aan de contacten van uw smartphone en de app WhatsApp kunt u downloaden via de de App Store of Google Play.

Via onze WhatsApp service kunnen kunt u terecht voor diverse onderwerpen bijvoorbeeld:

  • Afspraak maken, wij nemen telefonisch contact met u op om de afspraak in te plannen.
  • Afspraak verzetten (minimaal 24 uur van tevoren), wij nemen telefonisch contact met u op om de afspraak te verzetten.
  • Afspraak annuleren (minimaal 24 uur van tevoren), vermeld dan wel uw naam en de datum en tijd van de betreffende afspraak zodat wij uw afspraak kunnen terugvinden in ons systeem
  • Vragen die u heeft, bijvoorbeeld over de therapie vormen, openingstijden, locaties enz.
  • U heeft een fysieke klacht eventueel onderbouwd met foto's van de plek waar de pijn zit (bijvoorbeeld knieklachten). Wij zullen naar aanleiding van de betreffende klacht telefonisch contact met u opnemen en indien nodig deze eerst voorleggen bij één van onze therapeuten. 

Belangrijk om te weten.

  • Via WhatsApp mogen wij u helaas geen inhoudelijke informatie geven over uw behandeling of dossier. Dit in verband met medische geheimhouding en veiligheid. Neem hiervoor contact op via het telefoonnummer van onze praktijk 078-6453385 of 078-2207923 (op werkdagen (maandag t/m vrijdag) bereikbaar van 9:00 tot 17:00).
  • Indien u gebruikt maakt van deze WhatsApp service, vermeld dan duidelijk uw naam en telefoonnummer om eventueel contact met u op te nemen.
  • Wij gaan discreet met u gegevens om.

Heeft u vragen of wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met onze praktijk om een afspraak te maken bij één van onze fysiotherapeuten van SPC Dordrecht.