Praktijkvoorwaarden

Aanmelding

U kunt onze praktijk op eigen initiatief of op grond van een doorverwijzing van een (huis)arts of specialist benaderen. U kunt zich aanmelden:

U dient wel altijd een geldig legitimatiebewijs te tonen bij uw eerste afspraak. Wilt u weten hoe wij met u gegevens omgaan, klik hier om de privacy verklaring te bekijken.

Aansprakelijkheid

Het Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh is niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing van eigendommen van de cliënt.

Afspraak bevestiging

U ontvangt een email bevestiging van uw afspraak. De gereserveerde tijd van uw afspraak is altijd bij benadering, dit kan afwijken tijdens de behandeling als daar aanleiding voor zou zijn

Behandeling door collega

Het kan af en toe voorkomen, dat u door collega een wordt behandeld i.p.v. uw vaste therapeut. Door het multidisciplinaire karakter van het centrum verwijzen wij met uw toestemming intern naar elkaar door. Zodoende ontvangt u de beste zorg op het juiste moment.

Verhinderd

Als u verhinderd bent, dan moet u dit 24 uur van tevoren doorgeven, Dit kunt u doen door ons te bellen op telefoonnummer 078-6453385 of 078-2207923 indien wij niet aanwezig of wij kunnen u niet gelijk te woord staat dan kunt u:

Bij een te late afmelding moeten wij de gereserveerde tijd bij uzelf in rekening brengen.

Tot Slot

Dank voor uw vertrouwen in ons! Mocht u vragen hebben over de behandeling of opmerkingen hebben over de gang van zaken in onze praktijk, aarzel dan niet deze te uiten.

Heeft u vragen of wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op met onze praktijk om een afspraak te maken bij één van onze fysiotherapeuten van SPC Dordrecht.