Tarieven

Op deze pagina vindt u de tarieven die gelden bij onze praktijk voor het jaar 2021. Wanneer onderstaande tarieven voor u gelden kunt u hier nalezen. Ook ziet u wanneer u de behandeling(en) per PIN betaling dient te voldoen.

Onderstaande tarieven wijken af van de tarieven die wij declareren bij uw zorgverzekeraar als u een toereikende aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie. De reden hiervan is dat wij declaren met de tarief afspraken van uw zorgverzekaar waar wij een contract mee hebben en deze wijken af van onze praktijk tarieven.

Onderstaande tarieven gelden dan ook alleen als u geen aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie of de maximale vergoeding is bereikt

Behandel Code

Omschrijving

Prijs

1000
Reguliere zitting fysiotherapie                
€36,50
1001
Reguliere zitting fysiotherapie thuis behandeling
€44,-
1864
Screening en intake en onderzoek fysiotherapie
€46,50
1870
Intake en onderzoek na verwijzing         
€46,50
1871
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis
€56,50
1200
Reguliere zitting manueletherapie
€46,50
n.v.t
Haptonomie Consult
€92,50

Voor de therapieën sportfysiotherapieechografiedry needling en radiale shockwave therapie worden geen extra toeslagen berekend, maar zijn bij de behandeling inbegrepen.

  • Haptonomie valt onder de alternatieve geneeswijze, u dient deze per PIN betaling te voldoen. U kunt deze nota zelf indienen bij uw zorgverzekeraar, zij kunnen u ook informeren of u hiervoor verzekerd bent 

Deze tarieven gelden per 02/01/2020 - prijswijzigingen voorbehouden.