Mijn ZorgToegang

MijnZorgToegang is een portaal die met moderne en veilige technieken de door de hulpverlener ontsloten gegevens van het gekoppelde EPD (electronisch patiënten dossier) toont aan de ingelogde cliënt/patiënt.
MijnZorgToegang slaat deze gegevens niet zelf op, maar toont deze real time. U dient zich eerst te registreren alvorens u bij deze gegevens terecht kunt. De registratie kan worden gedaan op het moment dat u een eerste afspraak maakt bij onze praktijk. Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met onze praktijk op het telefoonnummer: 078-6453385 op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 9:00 en 17:00)
Wat is er op dit moment mogelijk met uw MijnZorgToegang account?
  • Inplannen van een online afspraak (niet rechtstreeks vanuit uw account)
  • De ingeplande afspraak/afspraken inzien bij uw behandelend therapeut*
  • De vragenlijst(en) die klaar staan en u kunt invullen.

*De gereserveerde tijd van uw afspraak is altijd bij benadering, hier kan van worden afgeweken tijdens de behandeling mocht daar aanleiding voor zijn.

Daarnaast is het met MijnZorgToegang in principe mogelijk om meer functies te ontsluiten. De ambitie van MijnZorgToegang is om tot een interactief platform uit te groeien rondom de patiëntenzorg.
Er is ook een MijnZorgToegang App voor Android en Apple die u kunt downloaden door op onderstaande button te drukken die geschikt is voor uw telefoontoestel of tablet.
Deze App geeft u de mogelijkheid om de ingeplande afspraken te kunnen inzien bij uw behandeld therapeut. Ook kunt u instellen wanneer u een reminder wenst te ontvangen i.v.m. u ingeplande afspraak. Ook ontvangt u per email 26 uur van te voren een reminder van uw afspraak.
U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de ingeplande afspraak, ook als u geen bevestiging, reminder of herinnering heeft ontvangen.
Voor het gebruik van de MijnZorgToegang App heeft u de gegevens van uw MijnZorgToegang account nodig.
          

In de toelichting bij het downloaden van de MijnZorgToegang App wordt aangegeven dat u ook online afspraak kunt maken, dat is op dit moment nog niet mogelijk

Inlog gegevens van uw MijnZorgToegang account

Mocht u de gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weten of u heeft het MijnZorgToegang account toen niet geactiveerd en u heeft de activerings mail ook niet meer, dan kunt u onderstaande opties gebruiken om deze gegevens op te vragen. Doe dit wel vóór dat u een online afspraak wilt maken

 
  • Uw gebruikersnaam opvragen klik hier. Er wordt dan gevraagd om uw BSN nummer, u ontvangt uw gebruikersnaam op het email adres wat bij ons bekent is. (U zou een melding kunnen krijgen dat uw gebruikersnaam op dit moment nog uw BSN nummer is. Kies dan voor "wachtwoord vergeten" en vul dan uw BSN nummer in. Waarschijnlijk zal bij de eerst volgende inlog gevraagd worden om uw BSN nummer aan te passen in een andere gebruikersnaam. Volg dan de instructies op het scherm)  

  • Uw wachtwoord opvragen klik hier. U vult uw gebruikersnaam in (wat bij u bekend is of al eerder heeft opgevraagd of het is nog uw BSN Nummer) u ontvangt een mail met de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Indien uw MijnZorgToegang account nog niet geactiveerd is dan dient u met ons contact opnemen op het telefoonnummer 078-6453385 om u opnieuw een uitnodiging te sturen om u account alsnog te activeren, of klik hier om het aanvraag formulier in te vullen om u account opnieuw te activeren waarna u een uitnodiging zult ontvangen per email.

***De ingevulde gegevens worden in een beveiligde en versleutelde omgeving verzonden***

Mocht het toch nog niet helemaal duidelijk zijn en u heeft toch nog vragen dan kunt ons op werkdagen (maandaag t/m vrijdag) tussen 9:00 en 17:00 bereiken op het telefoonnummer 078-6453385 zodat wij u verder kunnen helpen.