Medische Fitness

Wilt u graag uw conditie opbouwen en sterker worden, maar wordt u beperkt door bijvoorbeeld een ziekte of aandoening of wilt u graag wat extra begeleiding tijdens het sporten?. Vanaf oktober 2017 is het mogelijk om medisch fitness te volgen bij SPC van Wensen en de Jongh. Sport en bewegen kan als (preventief) middel ingezet worden om kwetsbaarheid te verminderen of, op lange termijn, te verhelpen. Het beweegprogramma zal gericht zijn op het bevorderen van sociaal contact, maar ook op het verbeteren van de conditie en kracht. Fysieke activiteit vermindert het risico op het ontstaan van hart- en vaatziektes, verbetert de lichaamssamenstelling en de gezondheid van de botten. De medisch fitness wordt aangeboden in groepsverband en er is geen leeftijds grens.

Intake.
Als u zich aanmeldt maken wij met u een afspraak voor een intake gesprek om te kijken of u geschikt bent voor de medische fitness groep.
 
Wanneer.
Op de donderdag van 11:30 tot 12:30
 
Waar.
Sport Paramedisch Centrum van Wensen & de Jongh
Gelegen op het terrein van S.V. Oranje Wit.
 

Wat kost het.
Deelname aan de Medische Fitness groep bedraagt €25,- per maand en is maandelijks opzegbaar. U ontvangt maandelijks desgewenst een factuur per email of per post.
 
Aanvullende informatie.
Wilt u zichzelf of iemand anders aanmelden voor de Medische Fitness neem dan op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 contact op via ons telefoonnummer: 078-6453385 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-23102162.
 
Of klik op onderstaande button om u in te schrijven, wij nemen dan telefonisch contact met u op. Tevens zullen wij met u een afspraak maken voor een intakegesprek.