Medische Fitness

Wilt u graag uw conditie opbouwen, maar wordt u beperkt door bijvoorbeeld een ziekte of aandoening of wilt u graag wat extra begeleiding tijdens het sporten?. Vanaf heden is het mogelijk om medisch fitness te volgen bij SPC van Wensen en de Jongh. Sport en bewegen kan als (preventief) middel ingezet worden om kwetsbaarheid te verminderen of, op lange termijn, te verhelpen. Het beweegprogramma zal gericht zijn op het bevorderen van sociaal contact, maar ook op het verbeteren van de conditie en kracht. Fysieke activiteit vermindert het risico op het ontstaan van hart- en vaatziektes, verbetert de lichaamssamenstelling en de gezondheid van de botten. De medisch fitness wordt aangeboden in groepsverband en er is geen leeftijds grens.

Intake.
Als u zich aanmeldt maken wij met u een afspraak voor een intake gesprek om te kijken of u geschikt bent voor de medische fitness groep.
 
Wanneer.
Op de donderdag van 11:30 tot 12:30
 
Waar.
Sport Paramedisch Centrum van Wensen & de Jongh
Gelegen op het terrein van S.V. Oranje Wit.
 

Wat kost het.
Deelname aan de Medische Fitness groep bedraagt €25,- per maand en is maandelijks opzegbaar. U ontvangt maandelijks desgewenst een factuur per email of per post.
 
Aanvullende informatie.
Wilt u zichzelf of iemand anders aanmelden voor de Medische Fitness neem dan op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 9:00 en 17:00 contact op via ons
telefoonnummer: 078-6453385 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-23102162.
 
De algemene voorwaarden van de Medische Fitnes kunt u hier bekijken
 
  
Indien u het maand abonnement wilt opzeggen, klik dan op onderstaande button.