Afspraak annuleren.

Op deze pagina kunt u een verzoek indienen om uw ingeplande afspraak bij onze praktijk heeft te annuleren. U dient daarvoor het onderstaand formulier in te vullen en naar ons te versturen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een ingeplande afspraak geen doorgang kan vinden. Daarvoor kunnen verschillende redenen zijn:

  • Tijdstip komt niet uit.
  • Klachten zijn verminderd / geen klachten meer.
  • Overige redenen.

Als u het verzoek heeft verstuurd naar onze praktijk, wordt er een bevestiging van uw gegevens per email naar u verzonden. 

Privacy.
Wilt u weten hoe wij met u gegevens omgaan. dan kunt u hier de privacy verklaring van de praktijk bekijken, ook kunt u hier de praktijkvoorwaarden bekijken.
indien u geïnteresseerd bent. 

Verhinderd
Als u verhinderd bent, dan moet u dit 24 uur van tevoren doorgeven. Dit kunt u doen door ons te bellen op het telefoonnummer 078-6453385 
 
Indien wij niet aanwezig zijn bijvoorbeeld na sluitingstijd en in het weekend of wij kunnen u niet gelijk te woord staan, dan kunt u één van onderstaande opties gebruiken. U hoeft niet te wachten tot de eerste volgende werkdag. 
 
Bij een te late afmelding brengen wij de gereserveerde tijd bij u 100% in rekening.
 
** De ingevulde gegevens worden in een beveiligde en versleutelde omgeving verzonden **
 
Vul hier u geboortedatum in bijvoorbeeld: 11-01-2011
Vul hier uw voorletters en achternaam in bijvoorbeeld: R. van der Berg
Vul hier uw telefoonnummer in waar u doorgaans goed op te bereiken bent. Bij mobiel nummer bijvoorbeeld: 06-12345678 en bij een vast nummer bijvoorbeeld: 078-1234567
:
De privacy verklaring en de praktijkvoorwaarden kunt bekijken op onze website onder het item "Praktijk info"

You must have JavaScript enabled to use this form.