Afspraak annuleren.

Op deze pagina kunt u het verzoek indienen om een ingeplande afspraak die u bij onze praktijk heeft met één van de therapeuten te annuleren. U dient daarvoor het onderstaand formulier in te vullen en naar ons te versturen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een ingeplande afspraak geen doorgang kan vinden. Daarvoor kunnen verschillende redenen zijn:

  • Tijdstip komt niet uit.
  • Klachten zijn verminderd / geen klachten meer.
  • Overige redenen.

Als u het verzoek heeft verstuurd naar onze praktijk, wordt er een bevestiging van uw gegevens per email naar u verzonden. 

U gegevens worden verstuurd via een beveiligde internet omgeving, dit kunt u zien aan de "https" aanduiding in de internet adresbalk
Een afspraak dient tenminste 24 uur van te voren verzet te worden. Anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.
Bij een verzoek om uw afspraak te verzetten, gaan we uit van het tijdstip dat u het verzoek verstuurd heeft, en niet van het tijdstip wanneer wij uw verzoek in behandeling nemen.
Vul hier u geboortedatum in bijvoorbeeld: 11-01-2011
Vul hier uw voorletters en achternaam in bijvoorbeeld: R. van der Berg
Vul hier uw telefoonnummer in waar u doorgaans goed op te bereiken bent. Bij mobiel nummer bijvoorbeeld: 06-12345678 en bij een vast nummer bijvoorbeeld: 078-1234567
: